Klassiset leluliikkeet Pariisissa

Pariisi on tunnettu kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Se on myös loistava paikka lapsiperheille, sillä kaupungista löytyy lukuisia klassisia leluliikkeitä, jotka ovat omiaan ilahduttamaan niin lapsia kuin aikuisiakin. Monet näistä liikkeistä ovat olleet Pariisissa jo useiden vuosikymmenten ajan, ja niiden tarjoama valikoima on vertaansa vailla.

Yksi Pariisin kuuluisimmista klassisista leluliikkeistä on Le Bon Marché. Tämä tavaratalo sijaitsee Rive Gauchella, ja siellä on valtava valikoima erilaisia leluja. Le Bon Marchésta löytyy kaikkea perinteisistä puisista nukkekoteihin ja pehmoleluihin. Lisäksi liikkeestä löytyy erilaisia lelujen rakennussarjoja ja askartelutuotteita. Le Bon Marché onkin mainio paikka viettää tunti tai pari leluliikkeessä kierrellen ja ihastellen.

Toinen suosittu klassinen leluliike Pariisissa on Le Petit Souk. Tämä liike sijaitsee Maraisin kaupunginosassa, ja se on erikoistunut ekologisiin ja kestäviin leluihin. Le Petit Soukista löytyy esimerkiksi puisia palapelejä, kiikkeriä ja muita puuleluja, jotka kestävät kulutusta ja ovat turvallisia niin vauvoille kuin isommillekin lapsille. Liike tarjoaa myös erilaisia pelejä ja puuhakirjoja, jotka pitävät lapset viihdytettyinä pitkäksi aikaa.

Lasten erikoisliikkeet Pariisissa

Pariisista löytyy myös monia erikoisliikkeitä, jotka tarjoavat leluja ja muita tuotteita lapsille. Yksi näistä liikkeistä on Bonton, joka sijaitsee Maraisin kaupunginosassa. Bonton tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lasten vaatteita, leluja, sisustustuotteita ja muita tarvikkeita. Liikkeestä löytyy esimerkiksi kauniita ja värikkäitä leikkimattoja, uppoumarasiat monille leluille ja söpöjä sisustustuotteita lastenhuoneeseen.

Toinen lasten erikoisliike Pariisissa on Pomme d’Api, joka sijaitsee Saint-Germain-des-Présissa. Pomme d’Api tarjoaa laadukkaita kenkiä ja vaatteita lapsille. Liikkeestä löytyy myös erilaisia leluja ja pelejä, joilla voi viettää aikaa kauppareissun lomassa. Pomme d’Api tunnetaan erityisesti innovatiivisista kenkäsuunnittelusta lapsille, ja sieltä löytyykin laaja valikoima erilaisia ja värikkäitä lasten kenkiä.

Lelukauppojen valikoima Pariisissa

Pariisissa lelukauppojen valikoima on laaja ja monipuolinen. Lelukaupoista löytyy kaikkea perinteisistä leluista moderneihin elektronisiin leluihin. Liikkeistä löytyy esimerkiksi erilaisia rakennuspalikoita ja -sarjoja, pehmoleluja, pelikonsolipelejä, lautapelejä ja paljon muuta.

Yksi suosituimmista lelukaupoista Pariisissa on La Grande Récré. Tämä liike löytyy useista eri paikoista ympäri kaupunkia, ja sieltä löytyy laaja valikoima erilaisia leluja lapsille. La Grande Récré tarjoaa muun muassa barbeja, legoja, palapelejä, elektronisia leluja ja paljon muuta. Liikkeessä on myös usein erilaisia tarjouksia ja alennuksia, joten siellä voi tehdä hyviä löytöjä.

Toinen suosittu lelukauppa Pariisissa on Toys”R”Us. Tämä kansainvälinen ketju tarjoaa valtavan valikoiman erilaisia leluja ja pelejä lapsille. Liikkeestä löytyy muun muassa Barbies-nukkeja, Transformers-actionfiguureja, legoja, lautapelejä ja elektronisia leluja. Toys”R”Usissa on myös usein erilaisia tapahtumia ja tarjouksia, joten siellä kannattaa käydä säännöllisesti katsomassa, mitä uutta ja jännittävää liikkeessä on tarjolla.

Pariisissa on siis lukuisia klassisia leluliikkeitä ja lasten erikoisliikkeitä, joissa voi viettää aikaa ja nauttia laajasta valikoimasta erilaisia leluja. Kaupungin tarjonta on vertaansa vailla, ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Lapsiperheet voivatkin hyvin viettää päivän tai jopa useamman leluliikkeissä ihastellen ja löytöjä tehden.

Suositut lelumerkit Pariisissa

Pariisissa on lukuisia lelukauppoja, joista löytyy laaja valikoima erilaisia leluja lapsille. Suurimmissa kaupoissa voi bongata suosituimpien lelumerkkien tuotteita, joita lapset ympäri maailmaa rakastavat.

Yksi suosituimmista lelumerkeistä Pariisissa on tietenkin Lego. Lego-hyllyt pursuavat erivärisiä rakennuspalikoita ja monia erilaisia Lego-settejä. Lapset voivat rakentaa Legoilla omia luomuksiaan tai rakentaa suosikkielokuvien hahmoja. Lego on suosittu niin pikkulasten kuin isompienkin lasten keskuudessa.

Toinen suosittu lelumerkki on Barbie. Barbie-nuket viehättävät edelleen lapsia ympäri maailmaa. Pariisin lelukaupoista löytyy lukuisia erilaisia Barbie-nukkeja ja niihin liittyviä asusteita ja vaatteita. Myös Barbie-taloja ja leikkisettejä löytyy runsaasti.

Myös perinteiset ja klassiset lelumerkit ovat suosittuja Pariisissa. Esimerkiksi Fisher-Price tarjoaa leluja vauvoille ja pienemmille lapsille. Heidän valikoimastaan löytyy muun muassa erilaisia aktiviteettileluja, pehmoleluja ja opettavaisia leikkikaluja. Myös Duplo, Play-Doh ja Monchhichi ovat suosittuja lelumerkkejä.

Lasten iloksi Pariisin keskustassa

Pariisin keskustassa sijaitsee useita leluliikkeitä, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman leluja lapsille. Näissä liikkeissä voi viettää tuntikausia tutkien erilaisia leluja ja löytäen uusia suosikkeja.

Yksi keskustan suosituimmista leluliikkeistä on Au Nain Bleu. Tämä viehättävä liike sijaitsee Montmartren alueella ja on toiminut jo vuodesta 1860. Sieltä löytyy laaja valikoima erilaisia leluja vauvoille, taaperoille ja isommille lapsille. Liikkeestä voi ostaa muun muassa pehmoleluja, pelikortteja, palapelejä ja puuleluja.

Toinen suosittu leluliike on Bazar de l’Hotel de Ville (BHV), joka sijaitsee lähellä Notre Damen katedraalia. BHV:ssa on lapsille oma osasto, jossa on leluja ja pelejä kaikenikäisille. Lisäksi liikkeessä on laaja valikoima lastenkirjoja ja pehmoleluja. Lapsille on myös oma leikkinurkkaus, jossa he voivat viettää aikaa leikkien ja tutkien erilaisia leluja.

Tervetuloa lelumaa Pariisiin!

Pariisi tarjoaa lapsille ja lelufaneille upean lelumaan, jossa he voivat tutkia erilaisia leluja ja löytää uusia suosikkejaan. Kaupungin leluliikkeet tarjoavat monipuolisen valikoiman eri lelumerkkejä ja -tyyppejä.

Pariisissa voi vierailla niin perinteisissä leluliikkeissä kuin lasten erikoisliikkeissäkin. Näissä liikkeissä voi tutkia suosittujen lelumerkkien tuotteita ja löytää uusia suosikkeja. Lapset voivat viettää tuntikausia rakentaen Legoilla, pukeutua Barbie-nukille ja tutkia erilaisia aktiviteettileluja.

Pariisin keskusta tarjoaa myös upeita leluliikkeitä, joissa voi nauttia lelutunnelmasta ja tutkia erilaisia leluja. Montmartren alueella sijaitseva Au Nain Bleu viehättää historiallaan ja laajalla leluvalikoimallaan. BHV:n lapsille suunnatulla osastolla voi tutkia erilaisia leluja ja pelejä.

Pariisi on todellinen lelumaa, jossa lapset voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen ja löytää uusia suosikkejaan. Lelukauppojen valikoimat tyydyttävät kaikkien lasten lelufanien tarpeet ja tarjoavat unohtumattomia leikkihetkiä.

Parhaat lelukaupat perheille Pariisissa

Pariisi on kuuluisa kaupunki täynnä kauniita nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja taiteen lumoa. Mutta Pariisissa asuvat perheet tietävät myös, että täällä on paljon tarjottavaa myös lapsille. Kaupungissa on useita lelukauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman leluja ja pelejä kaikenikäisille lapsille.

Yksi suosituimmista lelukaupoista perheille Pariisissa on Lego Store. Tämä valtava kauppa sijaitsee Maraisin kaupunginosassa ja tarjoaa kaiken mitä Lego-fanit voivat toivoa. Kaupassa on valtava valikoima Lego-rakennussarjoja eri teemoilla ja kokoilla. Lisäksi Lego Storessa voi osallistua erilaisiin rakennuskilpailuihin ja nähdä upeita Lego-taideteoksia. Kaupasta voi ostaa myös erilaisia Lego-lisenssituotteita, kuten Star Wars, Marvel ja Disney-teemojen mukaisia leluja.

Toinen suosittu lelukauppa Pariisissa on Au Nain Bleu. Tämä perheyritys on toiminut kaupungissa jo yli 150 vuotta ja tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä leluja ja pelejä. Au Nain Bleussa voi tutustua vanhoihin leikkikalu klassikoihin, kuten nuket, puiset autot ja lautapelit. Kaupasta löytyy myös paljon luovia leluja ja askarteluvälineitä, jotka inspiroivat lapsia käyttämään mielikuvitustaan.

Lasten unelmakauppoja Pariisissa

Pariisi on tunnettu ylellisistä muotiliikkeistä ja luksustuotteista, mutta kaupungista löytyy myös monia unelmakauppoja lapsille. Yksi näistä kaupoista on La Maison d’Ursule, joka tarjoaa laajan valikoiman lastenvaatteita ja asusteita. Tämä kaunis liike sijaitsee Quartier Latinin kaupunginosassa ja on täynnä pehmeitä kankaita, värikkäitä kuoseja ja omaperäistä muotoilua. La Maison d’Ursulen lastenvaatteet ovat luomupuuvillasta valmistettuja ja niissä käytetään vain luonnonmukaisia värejä. Kaupan valikoimasta löytyy myös pehmeitä leluja ja lastenhuoneen sisustustuotteita.

Toinen lasten unelmakauppa Pariisissa on Bonpoint. Tämä arvostettu lastenvaatemerkki tarjoaa tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita vauvoille, lapsille ja nuorille. Bonpointin myymälä sijaitsee Chaillotin kaupunginosassa ja tarjoaa ranskalaisen muodin herkkua pienillesi. Kaupasta löytyy kauniita mekkoja, takkeja, housuja ja kenkiä niin tytöille kuin pojillekin. Bonpointin vaatteet tunnetaan laadukkaista materiaaleistaan ja tarkasta muotoilustaan.

Lasten lelutrendit Pariisissa

Pariisissa lasten lelutrendit vaihtuvat kausittain, mutta joitakin suosikkeja näyttää olevan aina. Yksi suosittu lelu Pariisissa on pehmolelu. Ranskalaiset lapset rakastavat pehmoisten eläimien keräämistä ja niitä löytyykin monista lelukaupoista ja tavarataloista. Suosituimpia pehmolelumerkkejä Pariisissa ovat Moulin Rotyn ja Jellycat.

Toinen suosittu lasten lelu Pariisissa on keinuhevonen. Tämä perinteinen leikkikal u näky yhä monen ranskalaisen lapsen huoneessa. Keinuhevonen sopii sekä pojille että tytöille ja se tuo ripauksen nostalgiaa lastenhuoneeseen.

Lisäksi ranskalaiset lapset rakastavat roolileikkeihin sopivia leluja, kuten keittiösarjoja, työkalusarjoja ja lääkärisalkkuja. Nämä lelut inspiroivat lapsia käyttämään mielikuvitustaan ja leikkimään erilaisia rooleja.

Joten jos olet käymässä Pariisissa perheen kanssa, älä unohda poiketa näissä kuuluisissa lelukaupoissa. Voit löytää täydelliset lahjat lapsille ja samalla ihastella Pariisin kauneutta ja taikaa.